زنان باردار می ‌توانند از خوردن خیلی از غذاها لذت ببرند اما برخی غذاها باید در این دوران با احتیاط مصرف شوند یا از خوردن‌ آن ها پرهیز شود.

جگر و سایر امعاء و احشاء گوسفند و گاو
اگر چه جگر و مواد تهیه شده از احشاء حیوانات، دارای آهن و فولات هستند این مواد همچنین حاوی غلظت زیادی از ویتامین A هستند. هر 100 گرم از این مواد حاوی 13 هزار تا 40 هزار واحد بین المللی ویتامین A است که بیش از 15 برابر نیاز زن باردار است.
 
مصرف مقادیر زیاد ویتامین A برای جنین در حال رشد در سه ماهه ی اول بارداری مُضر است.
درنتیجه همه زنان باردار وزنانی که در حال برنامه ریزی برای بارداری هستند باید از مصرف این مواد غذایی خودداری کنند
 جگر علاوه بر ارزش غذايي كه دارد به دليل اينكه مواد سمي در آن جمع مي‌شود، مصرف آن مي‌تواند، در بدن مشكل ايجاد كند.

اگر جگر به مقدار زيادي مصرف شود، اين مواد و سموم در بدن فرد تجمع پيدا مي‌كند. به همين علت به افراد توصيه مي‌شود كه بيش از 2 بار در ماه جگر مصرف نكنند.

زنان باردار به هيچ وجه جگر مصرف نكنند به دليل اينكه جگر سرشار از ويتامين A ‌است و اگر زنان در دوران بارداري ويتامين A به مقدار زيادي مصرف كنند، باعث تولد نوزاد ناقص الخلقه مي‌شود و سمومي كه در جگر تجمع پيدا كرده است، براي مادر باردار مشكل ايجاد مي‌كند.

مغز حیوانات
از همه ی انواع مغزهای حیوانات در دوران بارداری باید پرهیز شود چرا که این مواد ممکن است حاوی باکتری‌ های مُضری چون لیستریا باشد که عامل ابتلا به بیماری لیستریوز است.
اگر چه لیستریوز تنها دارای علامتی شبیه به آنفلوآنزا در مادر می ‌شود، این بیماری می ‌تواند به شدت جنین در حال رشد را تحت تاثیر قرار داده و سبب سقط، مرده‌ زایی یا بیماری ‌های شدید در نوزاد متولد شده، شود